Afbeelding

Hoe beoordeelt u de communicatie over de werkzaamheden Uithoornlijn?

Katja Torbijn | donderdag 6 oktober 2022
Katja

We zijn net begonnen aan de werkzaamheden op de busbaan tussen de Faunalaan en het busstation, de bus rijdt weer over de gecombineerde bus-/trambaan tussen de Boerlagelaan en halte Uithoorn Centrum. Op het hele traject van de toekomstige Uithoornlijn zijn we nu aan het werk. Graag horen we wat u vindt  de uitvoering van de werkzaamheden en de communicatie hierover in de afgelopen drie maanden. We maakten daarvoor een enquête met zeven vragen. Wilt u deze invullen? Dan kunnen wij met uw feedback dingen verbeteren als dat nodig blijkt. Het kost maximaal 5 minuten om de enquête in te vullen. Bedankt!

 

U wordt voor de enquête doorverwezen naar de BouwApp. Het is niet noodzakelijk om hiervoor de app te downloaden. Ieder kwartaal doen we onderzoek naar de waardering van de werkzaamheden en communicatie daarover.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

6 oktober 2022 | 10:03

Willem Veenstra

Maandag 3 oktober is begonnen met de werkzaamheden aan het tunneltje onder de Zijdelweg. Echter werd alles tegelijk gedaan en was het onmogelijk om over te steken, het voet/fietspad langs de oostzijde van de Zijdelweg was opgebroken en de doorgang om over te steken was niet klaar maar een zandbak. Waarom niet eerst die oversteekplaats maken en dan de weg opbreken, stond het echt zo in de planning?

Schrijf een reactie
0
+1
Foto van Katja Torbijn
7 oktober 2022 | 11:13

Katja Torbijn

Beste Willem, we begrijpen dat het lastig was om de Zijdelweg over te steken. Het was gewoon mogelijk om dat te doen via de verkeerlichten bij de kruisingen voor en na het viaduct. Vanwege het vele verkeer op de Zijdelweg konden we het aanleggen van de oversteken en de overige werkzaamheden niet allemaal in één nacht doen, dus daarom heeft Dura Vermeer het zo gepland. Zo was de situatie overdag veilig voor het verkeer en in de nacht voor onze medewerkers. Niet ideaal, maar wel het beste voor alle partijen. Ik hoop dat u inmiddels de oversteken heeft kunnen gebruiken, we zijn klaar met de werkzaamheden aan de tijdelijke verkeerssituatie.

Schrijf een reactie
+1
Wil u dit bericht delen?